Известие

Collapse
No announcement yet.

вграждане на лупи алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• вграждане на лупи алфа 156

Колеги кажете си мнението за вграждане на лупи на фарове на алфа ромео 156, също така цени, плюсове минуси, и от къде мога да намеря такива лупи.

При успешно вграждане кефа е голям. Аз съм с лупи на моите и няма такъв кеф. Гадното е при настройката. Да се настроят да светят така, че и дългите да светят правилно.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

ОЕМ, би ли щракнал фаровете да видим как е,ако ти е удобно?
      Alfa Romeo 156 1.8 TS 144hp

Comment

аз също бих искал да ги видя, и ако може информация от каде да ги порачам и цени

---------- Post added at 13:25 ---------- Previous post was at 13:19 ----------

вижте това.. дали си струват? http://www.avto.bim.bg/p25401/Xenon/...-s-balasti-H4/

Comment

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
            При успешно вграждане кефа е голям. Аз съм с лупи на моите и няма такъв кеф. Гадното е при настройката. Да се настроят да светят така, че и дългите да светят правилно.
            Потвърждавам!Лупите са незаменим ъпгрейд за фаровете на 156.При мен стоят по абсолютно същия начин
            Mercedes ML 63 AMG 07'
            159 TI 2.4JTDm SW 09'
            156 2.0 20V Turbo
            VW Phaeton 3.0 TDI 09'
            sigpic

Comment

И моите изглеждат 1 към 1 с тези на Оем и Ванката. Разликата в светенето е космическа ако подбраните лупи и ксенон са добри.

Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 14:48.
              Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
              Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Аз сега като седна вечер в друга 156 с оригинални фарове и крушки и не мога да карам. Нищо не виждам. Като съм свикнал да гледам спокойно пътя и да си давам газ както и през деня, в друга кола ме е страх да настъпя.

Лупата обаче без ксенон свети една идея по-слабо от рефлекторен фар поради рязкото отрязване на светлината. С лупата ксенона си е задължителен. Като са регулирани добре няма да пречиш на отсрещните и ще си караш с кеф по неосфетените улици

Има една особеност обаче. Ако се загледате и при двете коли от снимките разстоянието между лупата и средната част на рефлектора на левия фар е по-голямо от на десния. Създава усещане за "кривогледство" на фара. А в действителност светят правилно. Това е така защото фабрично левия фар, рефлектора му е с по-голям ъгъл на вътре, за да не заслепява. Ако искате лупите да изглеждат еднакво монтирани спрямо рефлектора може да ползвате ляв фар от англичанка. Ако монтирате лупите външно да изглеждат симетрично на рефлекторите на двата фара то най-светлата част която прави лупата ще отива в банкета Не знам дали ме разбрахте... надявам се да сте.
                Last edited by oem; d.m.y г., 14:55.

Comment

Мирчозо тунинг - и на двете ми Алфи съм с лупи и е бомба......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Хаха , имало много 156 с лупи ! Да , друго си е би-ксенон прожектора. Не светиш на другите в очите , а твоите се изморяват по-малко.
                    Ето и моята , малко кофти снимка но само тази имам.
                    Last edited by Drag0; d.m.y г., 14:34. Основание: edit
                    ...

Comment

a Къква температура ще ми препоръчате за xenon. 5000к? 6000? 8000?

Comment

Първоначално публикувано от Simeones Покажи съобщение
                        a Къква температура ще ми препоръчате за xenon. 5000к? 6000? 8000?
                        Ако търсиш ефективност т.е. да светят максимално силно си вземи 5000
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

4700k

Comment

Имаш предвид 4300?
                            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Да

Comment

Working...
                              X